Прес-центр16 листопада 2017, 16:11

Змагалися юні волейболісти

   З 10 по 13 листопада, в спортивному залі «Олімп» міста Кремінна пройшли Всеукраїнські змагання серед школярів «Спортивна надія України» з волейболу серед юнаків та дівчат 2004-2005 років народження.

   Змагання такого формату проводилися вперше у нас в області. У змаганнях взяли участь команда Донецької і Луганської областей В урочистому параді відкриття змагань взяли участь ряд заслужених і почесних гостей: олімпійські чемпіони Ольга і Віктор Бризгіни, олімпійський Чемпіон Федір Лащенов, голова Комітету з фізичної культури і спорту МОН України Стеценко В.Г., начальник управління молоді та спорту Луганської адміністрації Волохов А.М., голова Луганського обласного відділення НОК України Кравченко Н.М., начальник Луганського відділення КФВС Мон України Острєцов В.В. та ін.

   Переможців та призерів змагань чекали призи як від організаторів, так і спонсорів такого серйозного заходу.

   Старобільський район був представлений двома командами: юнаки та дівчата 2004-2005 р.н. Старобільської ДЮСШ. В результаті безкомпромісної боротьби місця на подіумі розподілилися наступним чином:

  • У юнаків переможцями турніру стала команда з міста Бахмут Донецька область, Старобільські юнаки за межею призерів зайнявши лише 4 місце.
  • У дівчат першими стали також представниці м.Бахмут, а наші дівчатка завоювали срібні медалі. Бронзовими призерами змагань стали Юні волейболістки Новоайдарської ДЮСШ.

   Склад команди Старобільської ДЮСШ: Деряга Єва, Іванчук Ліна, Світлична Дар’я, Ложечка Софія, Запорожцева Олександра, Маякова Єва, Плосконос Ліза, Восканян Енні, Бондар Олександра, Степаненко Олена.