Прес-центр28 вересня 2020, 13:09

Завершились відкриті обласні змагання з волейболу серед чоловічих та жіночих команд найсильніших спортсменів районів Присвячених 70-й річниці утворення ВФСТ «Колос»

26 вересня у м. Старобільськ на стадіоні «Колос» були проведені відкриті обласні змагання з волейболу серед чоловічих та жіночих команд найсильніших спортсменів районів Присвячених 70-й річниці утворення ВФСТ «Колос».

В параді відкритті змагань взяли участь виконуючий голови райдержадміністрації Віталій Кононов та голова Луганської обласної організації ВФСТ «Колос» Анатолій Бєлік
Участь в змаганнях брали представники: Новоайдарського, Білокуракінського, Марківського, Троїцького, Новопсковського, Попаснянського, Старобільського, Кремінського, Сватівського, Міловського, Біловодського, Станично-Луганського районів. 12 чоловічих команд та 8 жіночих.
Команди були поділені на групи, де визначались 4 кращих команд які зіграли півфінали, ігри за третє місце та фінал.
У чоловіків до чотвірки кращих ввійшли команди:
Старобільського району, Сватівського району, Біловодського району та Марківського району.
Перший півфінал: Старобільський район проти Сватівського району. Перемогла команда Старобільського району з рахунком 2:1.
Другий півфінал: Біловодський район проти Марківського району. Біловодський район переміг з рахунком 2:0.
У матчі за третє місце Марківський район переміг команду Сватівського району з рахунком 2:1.
В фіналі перемогу виборола команда Біловодського району, яка з рахунком 2:1 перемогла команду Старобільського району.
У жінок півфіналістами стали команди:
Старобільського району, Міловського району, Новоайдарского району, Станично-Луганського району.
Перший півфінал: Старобільський район проти Станично-Луганськго району. Перемогла команда Старобільського району з рахунком 2:0.
Другий півфінал: Новоайдарський район проти Міловського району. Перемогла команда Новоайдарського району з рахунком 2:0.
Матч за третє місце: Міловський район проти Станично-Луганськго району. Міловський район переміг з рахунком 2:0.
У фіналі Новоайдарський район переміг команду Старобільського району з рахунком 2:0.
Також, були нагородженні кращі гравці.
В номінації «Кращій нападник» було нагороджено: Плясуля Ірина (Міловський район) та Крапівцев Сергій (Біловодський район)
В номінації «Кращій зв’язуючий» було нагороджено представників Старобільського району: Восканян Енні та Світличного Ігоря.
В номінації «Кращій захисник» було нагороджено: Харченко Аліну (Новоайдарський район) та Гутарова Євгена (Марківський район).
Вітаємо призерів та учасників змагань! Дякуємо за чудову гру й бажаємо міцного здоров’я, наснаги та нових спортивних вершин!