Прес-центр1 липня 2020, 16:07

Засідання спостережної комісії при Старобільській РДА

З метою організації та здійснення громадського контролю за дотриманням прав, основних свобод і законних інтересів осіб, які вступили в конфлікт з законом 30 червня 2020 року відбулося засідання спостереженої комісії при Старобільській  райдержадміністрації під керівництвом голови комісії, заступника голови райдержадміністрації  Володимира Череватого та за участю членів комісії.

В ході розгляду питань порядку денного розглянули інформацію, що стосувалася осіб, які перебувають на обліку в Старобільському районному відділі з питань пробації та роботу, проведену з ними; щодо осіб, які повернулися з місць позбавлення волі та звернулись за допомогою до КНП «Старобільське РТМО». Також було заслухано звіт секретаря спостережної комісії про результати діяльності комісії за І півріччя 2020 року.

Заслухавши доповідачів, члени комісії прийняли ряд відповідних рішень, зокрема забезпечувати і в подальшому належну співпрацю та взаємодію Спостережної комісії  з органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями різних форм власності щодо підтримки осіб, які потребують допомоги згідно чинного законодавства.