Прес-центр28 серпня 2018, 15:08

Заходи до Дня Прапору та Дня незалежності України для осіб, які перебувають у конфлікті з законом

   23 серпня спеціалістами Старобільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено заходи з нагоди Дня Прапору України та Дня незалежності України для осіб, які перебувають у конфлікті з законом.

   Для осіб, які відбувають покарання не пов’язані з позбавленням волі спеціалістами Старобільського РЦСССДМ спільно з інспекторами Старобільського районного відділу з питань пробації та адміністрацією Луганського обласного краєзнавчого музею організували та провели пізнавальну екскурсію «Історія становлення незалежності України». У ході екскурсії учасникам нагадали про події, що передували проголошенню Акту Незалежності, політичних діячів, котрі боролися за визнання нашої держави, як самостійної, незалежної держави. Також особам розповіли про державну символіку та її історичне значення для українського народу.

   Для неповнолітніх, які перебувають під слідством представники Старобільського районного центру  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з адміністрацією ДУ «Старобільський слідчий ізолятор» організували та провели годину спілкування з елементами відео на тему: «Незалежна Україна: від проголошення до сьогодення». У ході бесіди організатори розповіли про історичні спроби створення суверенної, незалежної України, про події, які передували проголошенню незалежності та шлях, який було пройдено до сьогодення. Також неповнолітні переглянули декілька відеороликів, з яких вони побачили головні історичні події, що відбулися за роки незалежності.

   На завершення усі учасники мали змогу задати питання, які виникли під час заходів та отримати на них відповіді.