Прес-центр20 грудня 2017, 09:12

ЯСКРАВЕ СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ

    Напередодні дня Святого Миколая – 18 грудня 2017 року 20 дітей Старобільського району з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, та дітей, батьки яких загинули захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України,  взяли участь у святковому передноворічному святі, яке відбулось в Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі у м.Сєвєродонецьк.

    На початку дійства дітей привітав Святий Миколай, казкові герої, а також голова Луганської обласної державної адміністрації – голова обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз. Керівник області звернувся до дітей зі святковими поздоровленнями, побажаннями злагоди, миру та добробуту усім дітям, сім’ям, нашій державі та вручив подарунки.

    Учасники заходу переглянули яскраву, сучасну, цікаву виставу «Новорічна інтермедія та казка для дітей «Як врятувати Мережину».

    Чудове свято для маленьких мешканців Луганщини організоване службою у справах дітей Луганської обласної державної адміністрації. «Дуже сподіваюсь що подаровані дітям яскраві враження і позитивні емоції вселять у дитячі серця душевне тепло, віру, любов та надію» – відзначила начальник служби Раїса Родіна.