Прес-центр23 грудня 2022, 14:12

Відновлено діяльність ДЮК «Орля»

У рамках виконання повноважень із загального керівництва Старобільською районною військовою адміністрацією проведено оперативну перевірку роботи Старобільського дитячо-юнацького клубу «Орля». Діяльність ДЮК «Орля» відновлено з 01.11.2022, освітній процес відбувається за дистанційною формою. Метою роботи закладу є навчання, виховання, розвиток та соціалізація вільної, духовно повноцінної, творчої особистості у позаурочний час з урахуванням її власних потреб і природних даних. Наразі організовано заняття у гуртках: «Англійський клуб», «Цікавинки власноруч», «Логіка», «Шашки», легкої атлетики для дітей з 8 років.
Зазначимо, що керівники гуртків проводять заняття відповідально, цікаво подають матеріал, заохочують дітей до співпраці, використовуючи індивідуальний підхід, доступний для сприйняття наочний матеріал – загалом показають достатній рівень підготовки до занять, педагогічної майстерності. Діти на заняттях в цілому виказують зацікавленість, обізнаність щодо попередньо отриманих навичок, умінь, що свідчить про системність і регулярність роботи гуртків.
Розуміємо, що всім хочеться «живого» спілкування, але поки немає такої можливості, можна займатись дистанційно, накопичувати знання для нових звершень.
Якщо у вашої дитини є бажання долучитися до наших гуртків, переходьте за посиланням та реєструйтесь! Всі заняття безкоштовні.