Прес-центр16 лютого 2024, 13:02

Важлива зустріч з партнерами

13 лютого провели важливу зустріч з представниками Проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні»

На зустрічі були присутні координатори проєктів та керівник регіонального офісу, Володимир Аредов.

Голова Старобільської РДА ознайомив партнерів з роботою хабу, з напрямами за якими у хабі надається підтримка ВПО, а також обговорили майбутні спільні проєкти. Простір гуманітарного хабу був обладнаний за підтримки Проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

Новим напрямком співпраці з партнерами буде організація навчання сучасних професій та працевлаштування ВПО. Це дасть можливість ВПО опанувати нову професію, покращити можливості для самозабезпечення та самозайнятості, водночас, зміцнюючи соціально-економічну стабільність і добробут приймаючих громад в Україні.

Говорили про Проєкт деокупації регіону, до якого залучені фахівці, науковці, щоб зробити його максимально ефективним, визначити точки зросту економіки та швидкого виходу з кризи. Будемо працювати разом у цьому напрямку також.

Зацікавив наших партнерів також напрям розвитку молодіжної політики у регіоні, оскільки при Старобільській РДА створена Координаційна рада з питань молодіжної політики та 8 молодіжних рад при ВАНП Старобільського району, цей потенціал можна використати для реалізації окремих проєктів для розбудови громадянського суспільства та залучення молоді до процесів врядування.Готові до співпраці! Будемо рухатися далі задля підтримки ВПО та відновлення регіону!Віримо в ЗСУ та ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ!