Прес-центр27 березня 2024, 14:03

У Рівному можна отримати медичну допомогу та підписати декларацію з сімейним лікарем

З кінця 2023 року КНП «Біловодський ЦПМСД» провадить свою господарську діяльність у орендованому приміщенні, де було створено всі умови та робочі місця для надання медичних послуг Біловодською амбулаторією №1 м. Рівне.

Амбулаторія знаходиться в приміщенні, оснащенному медичним обладнанням та матеріалами відповідно до нормативів МОЗ. Забезпечено фізичну та інформаційну безбар’єрність у доступності до послуг всім категоріям громадян, в тому числі людям з інвалідністю та маломобільним. Для покращення фізичної доступності для осіб з інвалідністю та інших маломобільних громадян встановлено інформаційні таблички зі шрифтом Брайля, додаткові поручні для санвузла та проведено ще ряд додаткових заходів. Для підвищення рівня інформаційної доступності проводиться інформування ВПО про години прийому спеціалістами, оновлення переліку медичних засобів, переліку медичних послуг.

Медичні послуги за програмою медичних гарантій надають два сімейних лікаря та лікар-терапевт, які активно підписують декларації з населенням, переважно із числа ВПО, і застосовують у своїй роботі телекомунікаційні методи роботи. Крім медичних послуг в амбулаторії можна отримати гуманітарні лікарські засоби та медичні вироби.

«Ми надаємо послуги в межах Програми медичних гарантій, а також забезпечуємо гуманітарними ліками і медичними виробами ВПО. У складнимх умовах сьогодення постійно працюємо над розширенням спектру послуг, забезпеченням та прокращенням рівня доступності медичних послуг для наших громадян». – зазначає Зоя Малищенко, директорка КНП Біловодський ЦПМСД.

Нагадуємо, звернутись до Біловодського ЦПМСД можна, зателефонувавши на номер - 063-336-26-83.

Адреса закладу: м. Рівне, вул. Дворецька, 48.