Прес-центр24 серпня 2018, 15:08

Святкування Дня незалежності України на Старобільщині

   Сьогодні, 24 серпня, в день 27-ї річниці незалежності України на центральній площі міста відбулася презентація громад і установ району, за участю майстрів народних промислів та виставка робіт місцевих художників, майстрів декоративно-ужиткового мистецтва району. Гарний настрій усім присутнім дарували виступи колективів художньої самодіяльності району.

   На святі були присутні керівництво району та міста. Також на свято завітав народний депутат України Віталій Семенович Курило, який привітав мешканців та гостей міста зі святом. З вітальним словом до усіх присутніх звернулися очільник району Анатолій Гаркавий та заступник голови районної ради Сергій Домарєв і нагородили грамотами райдержадміністрації та районної ради представників підприємств і організацій району за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району та сумлінну працю.

   Далі керівництво району та міста, делегації підприємств і організацій, мешканці та гості міста вшанували пам’ять сміливців загиблих за нашу свободу покладанням квітів до пам’ятного знаку Воїнам загиблим за незалежність України у міському парку культури та відпочинку.