Прес-центр12 жовтня 2018, 15:10

Святковий концерт до Дня захисника України

   Сьогодні, 12 жовтня 2018 року, з нагоди Дня захисника України у Старобільському РБК ім. Т.Г. Шевченка відбувся святковий концерт. Військовослужбовців, які проходять службу на території Старобільського району, привітали та звернулися з промовою голова райдержадміністрації Анатолій Гаркавий та заступник голови райради Сергій Домарєв, які також поздоровили гостей зі святом Українського козацтва та православним святом Покрови.

   Кращих військовослужбовців було відзначено грамотами районної державної адміністрації та районної ради. Також відзнаками Президента України «За участь в антитерористичній операції» було нагороджено рятувальників особового складу Старобільського міськрайвідділу ГУ ДСНС України у Луганській області та  відділення 6 державної пожежно-рятувальної частини м. Старобільськ ГУ ДСНС України у Луганській області. Листами подяки рятувальників та військовослужбовців нагородили представники громадської організації учасників АТО Старобільського району та Половинкинської сільської ради.

   Святкову атмосферу урочистостям надали творчі колективи Старобільського району, які також привітали присутніх зі святом.