Прес-центр7 червня 2019, 15:06

«Щасливий світ дитинства»

Міжнародний День захисту дітей - не тільки веселе свято для всіх дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі. Щоб діти зростали щасливими, здоровими, веселими.

З нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей, 04 червня 2019 року, при підтримці Старобільської районної державної адміністрації та первинної профспілкової організації державної установи Старобільський слідчій ізолятор для дітей відділення соціальної реабілітації дітей з інвалідністю та дітей групи ризику КУ «Терцентр», за участю колективу Будинку творчості дітей та юнацтва була проведена святкова програма «Щасливий світ дитинства».

Привітати дітей зі святом прийшли почесні гості: Григоренко О.- заступник голови Старобільської райдержадміністрації; Дук О. - начальник управління соціального захисту населення Старобільської райдержадміністрації; Гуржій Г. - директор КУ «Терцентр»; Іващенко М. - заступник начальника державної установи Старобільський слідчій ізолятор.

Діти прийняли активну участь в концертній програмі з конкурсами і танцями. Не обійшлося і без подарунків. Кожна дитина отримала подарунки від спонсорів.

Свято пройшло у теплій, святковій атмосфері. Щира вдячність усім хто допоміг у проведенні свята.