Прес-центр4 вересня 2020, 08:09

Шановні підприємці Старобільського району!

Прийміть найщиріші поздоровлення з Вашим професійним святом –  Днем підприємця!

 

У першу неділю вересня в Україні традиційно відзначають День підприємця – професійне свято ініціативних, винахідливих, енергійних людей, які працюють на благо своєї країни, громади, родини.

Це свято запроваджене з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки.

Підприємництво є важливим чинником економічного розвитку району та зростання добробуту її громадян. Без приватного бізнесу неможливо уявити виробництво і будівництво, торгівлю та побутове обслуговування, транспорт і зв'язок, інші галузі економіки.

У день вашого професійного свята прийміть найщиріші вітання та побажання успіхів у вашому бізнесі. Нехай доля завжди посміхається вам, а партнери ніколи не підводять. Бажаю вам завжди знаходитись у потоці рівномірного і головне поступового зростання обсягів виробництва та реалізації товарів та послуг, а також постійного збільшення надходжень та прибутків.

Висловлюю глибоку повагу підприємцям, без підтримки та спонсорської допомоги яких не можливо уявити благодійну діяльність у районі.

Тож дозвольте, дорогі друзі, від щирого серця подякувати Вам за сумлінну працю, наполегливість та високі досягнення. Щиро бажаю всім підприємцям витримки, оптимізму і невичерпної наснаги у праці. Нехай кожна започаткована Вами справа буде вдалою і успішною. Щастя, здоров’я, миру і добробуту Вам і Вашим родинам!

З повагою, голова райдержадміністрації Євген Погорєлий.