Прес-центр22 серпня 2020, 09:08

Шановні мешканці Старобільщини!

Від щирого серця вітаю вас із Днем Державного Прапора України та 29 річницею  незалежності України!
З того часу, як над країною офіційно було піднято синьо-жовтий прапор Україна впевнено заявляє про себе на світовій арені, демонструє готовність до перетворень, до міжнародної інтеграції, до покращення рівня життя свого народу. А Державний Прапор – як символ свободи, єднання та слави нашої країни – уособлює  усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє.
Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.
День Незалежності - це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, які творили націю і боролися за її державність, це шана загиблим Героям Небесної сотні, це невимовний біль за втраченими на Сході України українськими воїнами і добровольцями, які ціною власних життів захищали територіальну цілісність, державність, суверенітет нашої держави. А ще це день, коли варто серйозно задуматись про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією…
Дорогі земляки! Бажаю вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу. 
 
З повагою,
Голова Євген Погорєлий