Прес-центр24 травня 2018, 14:05

Робота Мобільних груп з батьками

23 травня 2018 року відбувся виїзд Мобільної групи у складі спеціалістів Старобільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, представників Мобільної бригади з попередження гендерно зумовленого, у т.ч. домашнього насильства, представника Старобільського міжрайонного відділу ГУ ДСНС України в Луганській області, представника сектору ювенальної превенції Старобільського ВП ГУНП в Луганській області, представника кабінету «Довіра» районної поліклініки в три сільські ради. 
        Спеціалісти зустрілися з батьками учнів Орловської, Хворостянівської та Байдівської ЗОШ. Батькам було надано інформацію щодо державної сімейної політики, вікових особливостей дітей, відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків, правил поводження з вибухонебезпечними предметами та правилами поводження з відкритим вогнем, батьки отримали рекомендації по вихованню дітей без застосування насильницьких дій, а також як захистити дітей в кіберпросторі. 
         Для ознайомлення батьки отримали інформаційні матеріли по вихованню дітей: книжку - пам’ятку «Насильство – це сміття, що треба виносити з дому!», листівку «Безпека дітей в Інтернеті. Поради батькам».