Прес-центр15 червня 2020, 18:06

Робочий візит голови Луганської ОДА до Старобільського району

12 червня 2020 року КНП «Старобільське РТМО» відвідали голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай, заступник голови Безгинська Катерина та заступник директора Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Юрій Стогнієв. Від Благодійної організації «Фонд Ріната Ахметова» за напрямком «Здоров’я» з метою боротьби та ліквідації гострої респіраторної хвороби спричиненою COVID-19, для реанімаційного та інфекційного відділень центральної районної лікарні було урочисто вручено два надсучасних транспортних апаратів штучної вентиляції легенів для критичних станів Т7 укомплектованих аксесуарами.

На урочистому заході були присутні: голова Старобільської райдержадміністрації Євген Погорєлий, голова Старобільської районної ради Микола Кулачка, генеральний директор КНП «Старобільське РТМО»
Галина Горбаченко, завідувач інфекційним відділенням Валентина Андрушко, завідувач відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Петро Тарабановський та інші медичні працівники, які приймають участь у боротьбі та ліквідації короноавірусної хвороби COVID-19.

Під час заходу представник Благодійної організації «Фонд Ріната Ахметова» урочисто вручив подарункові сертифікати на пошив медичного одягу медичним працівникам КНП «Старобільське РТМО», які беруть активну участь у ліквідації корона вірусної хвороби.

Також в ході зустрічі Сергій Гайдай від себе особисто передав медичним працівникам мобільної бригади електронний поліс добровільного страхування «Здоров’я» на випадок хвороби COVID-19.

Від імені працівників КНП «Старобільське РТМО» генеральний директор Галина Горбаченко висловила подяку і слова вдячності та пошани за надану благодійну допомогу у вигляді сучасних апаратів штучної вентиляції легенів.

Голова Старобільської РДА Євген Погорєлий висловлює щиру подяку голові Луганської обласної державної адміністрації – керівнику обласної військово-цивільної адміністрації Сергію Гайдаю, Благодійній організації «Фонд Ріната Ахметова» за надану підтримку та допомогу, яка вкрай сьогодні необхідна Старобільській районній лікарні та людям нашого району.