Прес-центр16 травня 2017, 09:05

Районний штаб з підготовки об’єктів в осінньо-зимовий період 2017-2018 років

     Незважаючи на те, що минулий опалювальний сезон тільки-но закінчився, інфраструктуру, інженерні системи та об’єкти соціально-культурної сфери району вже зараз необхідно готувати до роботи в наступний зимовий період.

     Розпорядженням голови Старобільської райдержадміністрації від 15 травня 2017 року № 157 були затверджені План заходів та склад районного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціального призначення Старобільського району до сталої роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

     16.05.2017 року під керівництвом голови Старобільської райдержадміністрації Гаркавого А.І. відбулось засідання районного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціального призначення Старобільського району до сталої роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років, у якому прийняли участь начальники підрозділів райдержадміністрації, керівники медичних та навчальних закладів, житлово-комунальних та енергопостачальних підприємств, інспекції Держенергонагляду та ГУ ДСНС України у Луганській області. На засіданні були визначені першочергові завдання, об’єми необхідних ремонтних робіт та строки і обсяги виконання запланованих заходів.