Прес-центр13 травня 2017, 11:05

Районний фестиваль сім’ї «Щаслива родина – міцна країна»

     12 травня у Старобільському районному Будинку культури вперше відбувся районний фестиваль сім’ї «Щаслива родина – міцна Україна», присвячений Міжнародному Дню сім’ї.

     Фестиваль організований  при підтримці та за ініціативою Старобільської жіночої ради, райдержадміністрації, районної ГО «Відродження Старобільщини», районної організації «Червоний хрест», центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і районного Будинку культури.

     З теплими привітаннями звернулась до глядачів та учасників заступник голови Старобільської райдержадміністрації Олена Григоренко. 

     В заході взяли участь 7 талановитих  сімей нашого району:

    Сім’я Кобиляцьких–Бур’ян, які представляли ЗОШ № 4, сім’я Мележик - представляли Бутівську ЗОШ, сім’я Орищенко -  дитячо-юнацький клуб «Орля», сім’я Бондарь - Старобільська гімназія, сім’я Бугрових - Веселівський технікум, сім’я Куценко – Половинкинська ЗОШ, сім’я Зінченко - Шульгинська ЗОШ. 

    Фестиваль проводився за наступними номінаціями: виставка сімейної творчості - «Сімейні скарби»,  презентація сім’ї – «Нехай завжди квітне дерево родинне», творчий конкурс – «Сімейний зорепад», домашнє завдання – «Таємниці сімейного щастя».

     Кожна сім’я, по-різному проявила свої таланти в конкурсах і тому було прийняте рішення нагородити всіх учасників. Від спонсорів та організаторів свята були вручені дипломи, грошові премії, подарунки та смачні короваї – як символ родинного свята. 

      Присутні в залі переконалися, що кожна сім'я -  особлива і неповторна. Але є у всіх них і дещо спільне - це любов до родини, сімейних звичаїв, української культури та рідної України.