Прес-центр19 квітня 2021, 11:04

Проведено акцію «За чисте довкілля» в Міловому та Великоцьку

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 № 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів», протягом квітня-травня 2021 року триватиме щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля». Метою акції є проведення заходів, спрямованих на покращення естетичного та санітарного стану територій, об'єктів масового перебування та відпочинку населення, ліквідації стихійних засмічень, очищення водних джерел, придорожніх смуг, лісових масивів, озеленення територій та створення нових насаджень.

 

В 2021 році Український День навколишнього середовища (День довкілля) припадає на 17 квітня. Працівники відділу взаємодії з Міловською територіальною громадою та здійснення виконавчої влади на місцях і головний спеціаліст архівного відділу Старобільської районної державної адміністрації  16 квітня 2021 року долучилися до щорічної акції  «За чисте довкілля».

 

Разом з працівниками підприємств, установ та  організацій, Міловської територіальної громади прибирали від порослі та сміття узбіччя дороги та лісосмугу на в’їзді до смт Мілове. Також разом з жителями села Великоцьк було прибрано від побутового сміття, осіннього листя та залишків минулорічної пожежі  біля джерела по вулиці Спортивній до якого приїзджають за водою з усієї Міловської громади.
 

Громадський обов’язок кожного - пам’ятати і всіляко сприяти оздоровленню природи, що нас оточує! Тож усіх небайдужих закликаємо приєднатися до Дня довкілля і внести свій посильний внесок. «Тільки спільними зусиллями і спільною відповідальністю ми зробимо нашу землю квітучою і неповторною».