Прес-центр12 cічня 2018, 15:01

Працює "Пункт прокату" технічних засобів реабілітації

  Для підтримки соціально незахищених громадян Старобільського району, територіальним центром соціального обслуговування здійснюється робота,  спрямована на надання їм соціальної допомоги, передбаченої чинним законодавством.

 Комунальна установа «Старобільський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» інформує, що для мешканців, які тимчасово втратили працездатність без встановлення групи інвалідності, інваліди, громадяни похилого віку, хворі працездатного віку (до встановлення їм групи інвалідності), для покращення якості життя, працює «Пункт прокату» у якому надаються в тимчасове користування технічні засоби  реабілітації (ходунки, милиці, інвалідні коляски, тростини).

  Для отримання технічних засобів реабілітації, необхідні документи:

  • Заява (опікуна, піклувальника);
  • Медичний висновок лікувального закладу з відміткою про необхідність забезпечення засобами реабілітації, з визначенням виду засобу і терміну його використання;
  • Копія паспорта;
  • Копія ідентифікаційного коду;
  • Копія висновку МСЕК (для інвалідів)

    Детальну інформацію Ви можете отримати за адресою: м. Старобільськ, вул. Центральна, 36 (будівля міської ради, I поверх) каб. № 11, 14 контактний телефон: 2-42-73.