Прес-центр25 травня 2017, 16:05

Підвели підсумки 33 Чемпіонату району з бігу

    24 травня на стадіоні «Колос» пройшов ХХХІІІ (33-й) Чемпіонат Старобільського району з бігу. У щорічних змаганнях прийняло участь майже 300 спортсменів, учнів шістнадцяти загальноосвітніх шкіл району. Юні спортсмени штурмували дистанції від 200 для наймолодших спортсменів до 1000 метрів для най витриваліших легкоатлетів.

     Як і кожен рік, організаторами фіксуються всі рекорди Чемпіонату. У цьому році всі рекорди встояли. Ближче всіх підібрався до рекорду Світличний Руслан (призер чемпіонатів України з легкої атлетики), якому на дистанції 800 метрів серед учнів 8-9 класів не вистачило 18 сотих секунди, щоб побити рекорд однофамільця Світличного Ігоря, результат якого тримається вже 32 роки.

   У загальнокомандному заліку так само підбиваються результати. У цьому році серед неповних шкіл переможцем стала команда Хворостянівської школи, друге місце у Старобільської ЗОШ № 1, а третє - Верхньопокровської ЗОШ.

   По першій групі третьою була команда Шульгинської школи, друге місце з відставанням у 5 очей від переможця була команда Підгорівської школи. Чемпіоном району в загальнокомандному заліку, в шостий раз поспіль, стала Старобільська гімназія.

   Команди нагороджені кубками та грамотами. Спортсмени зайняли призові місце нагороджені медалями, грамотами та цінними призами від організаторів відділу сім'ї, молоді та спорту, районної організації ВФСТ «Колос» та міської ради ФСТ «Спартак».