Прес-центр2 травня 2018, 14:05

Оперативна нарада Старобільської райдержадміністрації

Сьогодні, 02 травня 2018 року, у залі засідань районної ради відбулася оперативна нарада керівництва райдержадміністрації під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації, виконуючого обов’язки голови Калініна О.С., за участю заступника голови райради Домарєва С.А., міського голови Літвінової Я.М., керівників структурних підрозділів РДА, сільських голів, керівників підприємств, установ, організацій.

   У ході наради перший заступник голови РДА, в.о. голови Калінін О.С.,оголосив подяку Світличному Ігорю Валерійовичу – начальнику відділу сім’ї молоді та спорту за визначний вклад у розвиток фізичної культури та спорту Старобільського району, беручи до уваги відзначення району на підсумковій колегії Управління молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації та вручення відзнаки «Кращий спортивний район року».

Також на нараді була заслухана доповідь заступника голови Старобільської райдержадміністрації Григоренко Олени Олексіївни «Про районні заходи з підготовки та відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні».

   Наприкінці наради заступник голови райдержадміністрації  Григоренко О.О., оголосила присутнім про проведення районного Фестивалю сім’ї "Щаслива родина - міцна країна" з нагоди Міжнародного Дня сім’ї, який відбудеться на центральній площі міста 12 травня  о 11.00.