Прес-центр28 лютого 2018, 09:02

Новий начальник відділу культури Старобільської райдержадміністрації

27 лютого в в Старобільському районному Будинку культури відбулося представлення нового начальника відділу культури Старобільської районної державної адміністрації – Оксани Валеріївни Беседи.

На заході були присутні голова райдержадміністрації Анатолій Гаркавий, заступник голови райдержадміністрації Олена Григоренко, всі працівники культури та громадськість району.

Голова райдержадміністрації Анатолій Гаркавий зачитав розпорядження №44 від 26.02.2018 «Про призначення Беседи О.В.» як нового керівника галузі культури району та побажав  Оксані Валеріївні успіхів та порозуміння від колег, а колектив попросив підтримати нового керівника та працювати у команді. Також Анатолій Гаркавий з великою повагою подякував Олександру Кельшу та зазначив що завдяки його плідній праці працівники культури Старобільського району завжди гідно представляли Старобільщину на різних культурних заходах.

Зі словами привітання також звернулася заступник голови райдержадміністрації Олена Григоренко, вона побажала терпіння, професійних здобутків та плідної праці задля розвитку культурної спадщини Старобільщини.

В свою чергу Оксана Валеріївна подякувала за довіру та пообіцяла надати нових обертів культурному життю в районі з прекрасними людьми, які сьогодні працюють в даній галузі.