Прес-центр13 березня 2024, 11:03

Наш простір розфарбований любов’ю дитячих сердець!

У рамках проєкту «Відкриті двері. Розширення доступу до соціальних послуг», спільно з ГО Центр спільного розвитку «Дієва громада», на базі гуманітарного хабу у місті Києві був створений Центру підтримки сім'ї для надання соціальних послуг внутрішньо переміщеним особам Луганської області.

У фокусі роботи Центру - підтримка родин з дітьми за допомогою:

  • роботи ресурсного центру підтримки сім'ї,
  • роботи освітніх класів та проведення позашкільних занять для дітей,
  • роботи відкритого простору з ігровою зоною, де батьки можуть навчатися або отримувати послуги, а діти змістовно проводити час.

Сьогодні простір гуманітарного хабу наповнився теплотою дитячих сердець з Новодністровської громади. Кожна книга та іграшка знайшла своє місце на поличках та чекає на особливих відвідувачів. Дитяча ініціатива, організована у Новодністровському ОЗЗСО «Новодністровська гімназія», допомогла зібрати іграшки та дитячу літературу для ігрової зони для дітей у гуманітарному хабі у місті Київ. Тепер наші наймолодші відвідувачі зможуть гратися, малювати, погортати сторінки цікавих книг, доки батьки отримують послуги спеціалістів чи навчаються.

Центр - це місце зустрічей, допомоги та спілкування земляків з Луганщини та всіх, хто потребує підтримки.

Ми раді будемо вас бачити за адресою: місто Київ, бульвар Лесі Українки, 26 А (каб. 330).

Гуманітарний хаб працює з 09.00 до 15.00 з понеділка по п'ятницю.

Щиро дякуємо директору закладу, педагогічному колективу, дітям та батькам. У ваших стінах виховують справжніх патріотів, готових протягнути руку допомоги ближньому, люблячих свою державу та здатних творити добро!