Прес-центр28 вересня 2017, 16:09

Нарада за участю розпорядників коштів нижчого рівня з питання використання коштів по проектам, які фінансуються за рахунок коштів державного бюджету

     28.09.2017 року відбулася нарада під головуванням першого заступника голови, виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації Калініна О.С. за участю розпорядників коштів нижчого рівня з питання використання коштів по проектам, які фінансуються за рахунок коштів державного бюджету по передбаченим бюджетним програмам у 2017 році (3 об`єкта, які фінансуються за рахунок коштів ДФРР, 10 об`єктів, які фінансуються за рахунок субвенції на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку).

     Присутні доповіли першому заступнику голови райдержадміністрації про стан реалізації проектів по кожному об’єкту та обговорили проблемні питання, які виникли у ході реалізації проектів.

     Було прийнято рішення затвердити графік виїзних нарад на об’єкти 03.10.2017 року та розпорядникам коштів забезпечити присутність керівників підрядних організацій на відповідних об’єктах під час виїзних нарад.