Прес-центр21 вересня 2017, 10:09

Нарада за участю розпорядників коштів нижчого рівня та представників підрядних організацій з питання використання коштів по проектам, які фінансуються за рахунок коштів державного бюджету

    У малій залі Старобільської районної ради відбулася нарада під головуванням першого заступника голови, виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації Калініна О.С. за участю розпорядників коштів нижчого рівня та представників підрядних організацій з питання використання коштів по проектам, які фінансуються за рахунок коштів державного бюджету по передбаченим бюджетним програмам у 2017 році (3 об`єкта, які фінансуються за рахунок коштів ДФРР, 10 об`єктів, які фінансуються за рахунок субвенції на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку).

    Присутні доповіли першому заступнику голови райдержадміністрації про стан реалізації проектів по кожному об’єкту та обговорили проблемні питання, які виникли у ході реалізації проектів.

    Було прийнято рішення проводити щотижневі виїзні наради на об’єктах, на яких проводяться будівельні роботи за державні кошти з фото фіксацією з метою моніторингу стану виконання робіт та забезпечення своєчасного освоєння коштів.