Прес-центр2 липня 2018, 13:07

Міжнародна організація з міграції реалізують проект підтримки самозайнятості та мікропідприємництва для ВПО та місцевих мешканців

   Міжнародна організація з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина, що діє через Німецький Банк Розвитку KfW, реалізують проект підтримки самозайнятості та мікропідприємництва для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та місцевих мешканців.

   Проект передбачає дводенні тренінги із мікропідприємництва для фізичних осіб-підприємців та власників підприємств. Надання експертної допомоги із написання бізнес-плану. У разі успішного захисту бізнес-плану перед комісією МОМ, учасники отримають гранти на самозайнятість до 650 євро та до 2,5 тис євро на мікропідприємництво.

   Подача заявок на участь у проекті до кінця липня 2018 року.

   Для долучення до проекту, необхідно звернутися до представника ГО «Агенція регіонального розвитку Східного Донбасу» Костянтина Силкіна за номером +38 095 360 16 81 (arr.eastdonbass@gmail.com)

   Більш детальна інформація про основні етапи проекту та вимоги, які висуваються до його учасників, опубліковані на сайті Представництва МОМ в Україні.