Прес-центр16 лютого 2024, 13:02

Допомагаємо молоді реалізувати свій потенціал для створення України майбутнього!

13 лютого відбулося засідання Координаційної ради з питань молодіжної політики при Старобільській районній державній адміністрації.
Голова Координаційної ради з питань молодіжної політики при Старобільській РДА, Сергій Яришев, ознайомив присутніх з розпорядженням голови Старобільської районної державної адміністрації Луганської області – начальника Старобільської районної військової адміністрації Луганської області про створення консультативно-дорадчого органу з питань молодіжної політики при Старобільській райдержадміністрації та представив членів Координаційної ради.
“Створення консультативно-дорадчого органу у такому форматі дасть новий поштовх для розвитку молодіжного руху в Старобільському районі, розширить можливості молоді у залученні до державотворення та державної політики”, - зазначив перший заступник голови Старобільської РДА.
Начальниця відділу охорони здоров’я, освіти культури та спорту, Анна Адам, окреслила основні завдання Координаційної ради, зокрема: аналіз потреб молоді, практичне залучення молоді до процесів громадського врядування, налагодження взаємодії між органами державної влади, місцевого самоврядування та молодіжними радами, допомога у вирішенні питань реалізації молодіжної політики.
На засіданні ознайомилися з повноваженнями та регламентом роботи Координаційної ради, її складом, а також розподілили повноваження між членами Ради.
Важливим був виступ Іллі Точеного, який від сьогодні є координатором молодіжних рад Старобільського району. Він радо погодився на пропозицію та висловив ряд ідей та побажань, які були враховані членами Ради при плануванні діяльності. “Я маю досвід у розвитку молодіжного руху та перспективні плани на майбутнє, які передбачають розвиток компетентностей учасників молодіжного руху, ефективну співпрацю, для реалізації проєктів та створення нових можливостей для молоді”, - наголосив Ілля.