Прес-центр1 квітня 2024, 10:04

Долучилися до заходу у Центрі психологічної реабілітації Захисників

На вихідних голова Старобільської РДА Володимир Череватий та перший заступник Сергій Яришев долучилися до заходу, який був організований Луганським обласним відділенням НОК. Захід проходив у Центрі психологічної реабілітації "Лісова поляна". Захід був спрямований на відновлення та психологічне розвантаження Захисників, які перебувають на реабілітації. У закладі забезпечують комплексний реабілітаційний та психологічний супровід.

У закладі був організований турнір з настільного хокею, де всі могли показати свої вміння та перезавантажитися. Після турніру з Захисниками переглянули театральну виставу Луганчанина, режисера Київського камерного театру «Маланка», Гіо Пачкорія, за мотивами перлини драматургії Івана Франка "Украдене щастя". Передали закладу настільний хокей, для того щоб хлопці могли під час відпочинку на реабілітації розвивати дрібну моторику, оскільки це дуже важливо, як для психоемоційного, так і для фізичного, відновлення. Також мали нагоду передати нашому земляку з Лисичанська, олімпійському чемпіону 1968 року невеликий подарунок, а саме пам'ятний календар НОК.

Вдячні партнерам за можливість долучитися до ініціативи та поспілкуватися з Захисниками, почути про проблеми, які виникають. З фахівцями Центру та партнерами з НОК поговорили про реабілітацію та ресоціалізацію ветеранів, оскільки ми маємо сприяти успішному поверненню ветеранів до цивільного життя та допомагати їх соціально-економічної інтеграції. Сьогодні надважливою є підтримка тих, хто тримає на своїх плечах спокій та незалежність.