Прес-центр20 серпня 2020, 16:08

ДОБРІ СПРАВИ – ДОБРІ ЛЮДИ

Турбота про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – один з найважливіших соціальних завдань держави. Старобільською районною державною адміністрацією здійснюються заходи по влаштуванню дітей, які залишились без батьківського піклування з різних причин, на сімейні форми виховання, у тому числі у прийомні сім’ї.

20 серпня 2020 року головою Старобільської районної державної адміністрації Євгеном Погорєлим було проведено зустріч з прийомною матір’ю Світланою Балашовою, яка створила прийомну сім’ю у грудні 2006 року та, незважаючи на усі труднощі, виховала чотирьох чудових прийомних доньок: Анастасію, Юлію, Варвару і Лідію. Голова адміністрації висловив вдячність Світлані Микитівні за вагомий соціальний внесок у виховання дітей-сиріт, за відкрите серце, за любов і душевне тепло, за виховання дітей та молоді гідними громадянами України, а, найголовніше – за щастя мати родину.

         На зустрічі слова подяки отримала прийомна мати і від регіонального директора Міжнародного Благодійного Фонду «СОС «Дитяче містечко» Людмили Харченко та багатьох інших гостей.

На сьогодні усі її прийомні діти досягли повноліття та стали дорослими і самостійними. Хай будуть здоровими та успішними Ваші дорослі доньки!

         Запрошуємо бажаючих долучитись до виконання такої важливої соціальної та духовної місії - виховання дітей, які потребують Вашого тепла, любові та сімейного затишку.