Прес-центр7 березня 2024, 11:03

До нас прямує особливе відправлення!

Сьогодні хочемо сказати «ДЯКУЮ» Новодністровському ОЗЗСО "Новодністровська гімназія". Ми висловлюємо глибокі слова вдячності керівниці закладу - Ларисі Василівні КОЗАК, педагогічному колективу за те, що приймаєте та даруєте своє тепло і турботу дітям з Луганщини, за вашу невтомну працю та сприяння ініціативам підростаючого покоління. Ми вдячні дітям та батькам за усі добрі справи, які були зроблені, та ще обов’язково будуть, вашою великою освітянською спільнотою. Заклад освіти організував безліч різноманітних ініціатив, щоб підтримати не лише діток, а й наших Захисників та Захисниць.

Школа – простір можливостей. Саме тому з ініціативи маленької дівчинки з великої і непереможної Луганщини у закладі освіти було проведено благодійну акцію «Гімназисти – дітям Луганщини». Це ниточка, що з’єднує серця українців сьогодні, показує, що ми єдина, згуртована, сильна та непереможна нація, а наші діти – це МАЙБУТНЄ, за яке варто боротися.

До гуманітарного хабу Старобільської РДА у Києві прямує «добро дитячих сердець». Усе починалося з підтримки нашого книжкового флешмобу #книгаСтаробільщини, а переросло у велику добру справу.

Учні Новодністровського ОЗЗСО «Новодністровська гімназія» зібрали для дітей Луганщини іграшки, канцелярію та україномовні книги. Діти самі спакували та доставили посилки. Особливо приємно, що ініціатива спрямована від дітей до дітей. Вона обов’язково дасть свої плоди та подарує посмішки дітям Луганщини.

Дякуємо усім учасникам благодійної акції, педагогічному колективу, ініціативному та сильному 9-А. Ваше добро проросте міцним корінням у плодючий ґрунт!

Ми обов’язково продовжимо цю історію…