Прес-центр5 лютого 2018, 11:02

Діяльність мобільних груп

   З січня по травень 2018 року проводиться виїздна робота мобільних груп у складі медичних працівників, спеціалістів РЦСССДМ, відділу освіти та представників мобільної бригади з попередження гендерно зумовленого, у т.ч. домашнього насильства.

   Метою діяльності мобільних груп є надання консультативної, превентивної, просвітницької та розвивальної роботи сільським навчальним закладам, де відсутні спеціалісти психологічної служби.

   В рамках діяльності мобільних груп проводиться групова робота з  дітьми та підлітками, надаються індивідуальні консультації, здійснюється робота з батьками та тренінгові заняття з педагогами.

   31.01.2018 року мобільна група здійснила спільний виїзд по сільським школам. Було відвідано Титарівську, Бутівську, Хворостянівську та Орлівську ЗОШ. З учнями початкових класів було обговорено тему «Права дитини в сюжетах казок»  та проведено вікторину «За здоровий спосіб життя».

   Учні старших класів взяли участь у бесіді з елементами тренінгу на тему «Булінг» та «Попередження негативних явищ. Наркоманія».

   Діти з цікавістю слухали інформацію та брали участь у її обговоренні.