Прес-центр10 травня 2018, 01:05

День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

09 травня 2018 року відбувся районний мітинг біля Меморіалу Слави з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні,за участю голови райдержадміністрації Гаркавого А.І., в.о. голови районної ради Домарєва С.А., голови міської ради Літвінової Я.М., та керівництва району.

     До присутніх звернулися голова Старобільської райдержадміністрації Анатолій Гаркавий, з побажаннями миру та злагоди.

Керівництво райдержадміністрації, районної та міської рад, громадськість , молодь привітали та поздоровили зі святом ветеранів Другої світової війни.

Також до ветеранів, мешканців та гостей міста зі словами привітання звернувся директор департаменту комунальної власності, земельних та майнових відносин Луганської обласної військово – цивільної адміністрації Олейніков Сергій Олексійович.

    Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять всіх загиблих у Другій світовій війні та покладено квіти до Вічного вогню та пам’ятних знаків.

    Після мітингу всі бажаючі мали можливість скуштувати смачну «польову кашу».

    Ввечері,  на центральній площі міста, кращі солісти та колективи художньої самодіяльності, подарували глядачам цікаву програму, де звучали пісні фронтових років, сучасних виконавців, було сказано багато теплих слів і побажань дорогим ветеранам, мешканцям та гостям міста.