Прес-центр26 червня 2020, 14:06

День Конституції України та День молоді на Старобільщині

Сьогодні, 26 червня, була проведена церемонія покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку з нагоди 24-ї річниці Конституції України за участю голови райдержадміністрації Євгена ПОГРЄЛОГО та голови районної ради Миколи КУЛАЧКА.
24 роки тому, Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності, демократії і соборності України. Демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом, обов’язково стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина нашої країни.
В цьому році День Конституції України співпав з Днем молоді, який відзначається щорічно в останню неділю червня.
Тому, з цієї нагоди в залі засідань районної ради відзначили грамотами райдержадміністрації та районної ради і цінними подарунками талановиту молодь Старобільського району. Керівники району побажали всім міцного здоров’я, бадьорості духу, світлого настрою, благополуччя та мирного неба.
Також, сьогодні, Євген ПОГОРЄЛИЙ та Микола КУЛАЧКА привітали спортсменів, які відтепер займаються на новозбудованих мультифункіональних спортивних ігрових майданчиках міні-футболом, баскетболом, волейболом та тенісом з Днем молоді та побажали їм міцного здоров’я та майбутніх перемог.