Прес-центр26 листопада 2021, 08:11

Засідання колегії Луганської обласної державної адміністрації

25 листопада в малій залі Старобільської районної ради відбулося засідання колегії Луганської обласної державної адміністрації в режимі відеоконферкенцзв’язку під головуванням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая.

В роботі колегії взяли участь голова Старобільської райдержадміністрації Віталій Кононов та заступник голови Старобільської районної ради Ольга Носаль.

Під час заходу було розглянуто питання стану погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах області та вжиття заходів щодо недопущення її виникнення.

На території Старобільського району станом на 01.10.2021 року має заборгованість із заробітної плати ПАТ «Страхова компанія Оранта Лугань» в розмірі   38,5 тис.грн., заборгованість виникла у зв’язку з невиплатою грошової компенсації звільненим працівникам Компанії за невикористану щорічну відпустку.  Заборгованість утворилась за період з липня 2014 року по лютий 2016 року.

На теперішній час ПАТ «Страхова компанія Оранта Лугань» має статус економічно-неактивного підприємства.

Питання щодо погашення заборгованості із заробітної плати знаходиться на постійному контролі Старобільської районної державної адміністрації Луганської області.