Прес-центр4 серпня 2021, 08:08

Захистіть свій колектив від COVID-19 - запишіться на вакцинацію мобільною бригадою

В країні триває активна вакцинальна кампанія метою якої є подолання пандемії та збереження життя громадян.

 

Всього з початку вакцинальної компанії в країні  на території Старобільського району було вакциновано від COVID-19  16193 особи, що становить 13 % від загальної кількості населення району. 7857 осіб вже завершили вакцинацію, отримавши дві дози.

На сьогодні окрім вакцини Комірнаті (Pfizer), AstraZeneca (Covishield, SKBio), CoronaVac, населення отримало можливість щепитися вакциною Модерна. Це нова РНК-вакцина від COVID-19 американської компанії Moderna. Дана вакцина використовується в 56 країнах світу та є дозволеною до використання ВООЗ. Для отримання повного комплексу вакцинації необхідно 2 щеплення з інтервалом 28 діб. За останніми дослідженнями вчених, ефективність вакцини Модерна проти штаму «Дельта» становить 72% і це найвищий показник з-поміж інших вакцин.

 

Вакцина з цієї поставки призначена для щеплення організованих колективів та професійних груп із попередніх етапів вакцинації.

Тож, звертаємось до керівників всіх організацій і підприємств району, розглянути можливість проведення організованого щеплення членів Вашого колективу у першій декаді серпня. Існує можливість провести вакцинацію на підприємстві.

Для створення заявки на вакцинацію мобільною бригадою КНП «Старобільський ЦПМСД» Старобільської міської ради Луганської області необхідно звернутися за телефоном: 050-010-76-03.

 

Вакцинація не гарантує, що ви не захворієте коронавірусом, але допоможе запобігти тяжкому перебігу  хвороби та смерті.