Прес-центр26 липня 2024, 10:07

Як стати усиновлювачем крок за кроком: Служба у справах дітей Старобільської райдержадміністрації пояснює

Як стати усиновлювачем крок за кроком: Служба у справах дітей Старобільської райдержадміністрації пояснює

Усиновлення визнане в Україні пріоритетною формою влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Для всіх зацікавлених громадян, пропонуємо відеокурс «Що потрібно знати, щоб взяти дитину у родину». Під час перегляду Ви розглянете процедуру усиновлення та усі її етапи.

Відеокурс підготовлено у рамках проєкту «Реформування закладів інституційного догляду та виховання дітей у Тернопільській області», що реалізується консорціумом Oxford Policy Management, як частина програми Міністерства соціальної політики України «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» при підтримці Світового банку.

Усі теми відеокурсу на сайті проєкту: http://4children.in.ua/family/536/.

«Усиновлення – найскладніша, але найкраща форма сімейного виховання для дитини. Якщо ви маєте намір взяти дитину і виховати її у Вашій родині, то звертайтеся. Отримати консультацію та більш детальну інформацію щодо бажання взяти дитину у свою родину Ви можете безпосередньо в Службі у справах дітей за місцем Вашого проживання або у перший та третій вівторок місяця від спеціалістів Служби у справах дітей в хабі Старобільської районної військової адміністрації у місті Києві, за адресою: бульвар Лесі Українки, буд. 26 А (каб. 330). Якщо Ви лише розглядає таку можливість – не вагайтеся, ми будемо поруч!» – підсумували працівники Служби.

#родина

#усиновлення