Прес-центр16 квітня 2023, 12:04

Всеукраїнський спортивний марафон “Крок” - приймай участь!

Нещодавно Благодійний Фонд “Відсоток Небайдужих” ініціював проведення Всеукраїнського спортивного марафону “Крок”, присвяченого Міжнародному дню спорту на благо миру та розвитку, у рамках Національного Фестивалю “Код Нації” навесні 2023 року.
Метою марафону є проведення благодійних заходів, присвячених Міжнародному дню спорту у 2023 році заради популяризації ідеї здорової нації та рухомого способу життя; спонукання до підвищення та розвитку українського духу в сучасному українському суспільстві. Усі кошти, залучені під час марафону, будуть передані на потреби Збройних Сил України.
Марафон проводиться з 6 квітня по 31 травня налічує чотири етапи:
- Реєстрація учасників - з 6 квітня по 30 квітня;
- Реєстрація результатів участі - з 6 квітня по 7 травня;
- Оголошення результатів - 12 травня;
- Надсилання дарунків переможцям - до 31 травня.
 Щоб взяти участь у марафоні необхідно виконати п’ять простих кроків:
1. Перейти на сайт події за покликанням: https://krok.kod-natsii.com/;
2. Сплатити благодійний внесок за участь;
3. Заповнити форму реєстрації на участь у марафоні;
4. Подолати забіг/заїзд відповідно до обраної дисципліни;
5. Завантажити свій результат у форму подання результату.
Більш детальні умови проведення марафону містяться у Положенні, яке розміщено на сайті події за покликанням: https://krok.kod-natsii.com/.
Благодійний Фонд “Відсоток Небайдужих” є одним з засновників Національного Фестивалю “Код Нації”, його благодійним партнером та організатором заходів фестивалю. За пів року діяльності у рамках фестивалю фонд залучив фінансування для закриття запитів на медикаменти, амуніцію та інші речі військовим, які просто зараз боронять нашу Державу, загальною вартістю понад п’ятдесят тисяч гривень.