Прес-центр23 серпня 2021, 13:08

Вітання Віталія Кононова з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України

Шановні жителі Старобільського району, дорогі земляки!

 

Від імені Старобільської районної державної адміністрації та особисто від себе  прийміть щирі й сердечні вітання з нагоди визначних державних свят — Дня Державного Прапора та Дня незалежності України!

Народ України святкує уже 30 - ту річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків - бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній українській землі. Ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас — випробовуванням на зрілість, на самоповагу, на  вірність  рідній землі.

Нині українці продовжують виборювати своє право на цілісність та мирне небо над головою. І всі випробування, які ми зустрічаємо на шляху розвитку нашої країни, загартовують дух української самосвідомості, виховують повагу до Батьківщини, до її Прапора та незалежності.

30 років – це ціле життя, за час якого Україна стала мудрішою. Сьогодні перед нами, її громадянами, складні й великі завдання. Але разом ми здолаємо будь-які перешкоди заради зміцнення незалежності нашої держави. Ми різні, але ми єдині! 

Від щирого серця й від усієї душі зичу всім землякам  здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

 

З повагою

Голова                                                               Віталій Кононов