Прес-центр23 червня 2021, 09:06

Віталій Кононов вітає держслужбовців з професійним святом

Шановні державні службовці, колеги!

Від імені Старобільської районної державної адміністрації та особисто від себе щиро вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби!

Довіра до влади починається з людини, яка вирішує свої повсякденні проблеми. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи й творчого ставлення до справи.

Я твердо вірю, що ваші зусилля й надалі будуть спрямовані на побудову демократичного суспільства, забезпечення конституційних прав і свобод громадян, стабільний розвиток країни, піднесення її престижу на міжнародній арені.

 

Хочу висловити найщиріші слова подяки всім державним службовцям старобільщини, які працюють з повною віддачею. Ви – саме ті люди, які потрібні нашій країні сьогодні.

Впевнений, ваш професіоналізм, старанність та завзяття стануть запорукою успішного виконання поставлених завдань, які й надалі будуть слугувати на користь мешканців району.

Бажаю всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень та нових здобутків в ім’я майбутнього рідного краю та України.

 

З повагою,

Голова Старобільської РДА

Віталій Кононов