Прес-центр21 cічня 2022, 16:01

Відзначили День Соборності України та 79 річниці визволення Старобільська від німецько-фашистських загарбників

21 січня 2022 року з нагоди Дня Соборності України та 79 річниці визволення Старобільська від німецько-фашистських загарбників на центральній прощі міста відбулися мітинг та покладання квітів. Участь в урочистостях взяли голова Старобільської РДА Віталій Кононов, голова Старобільської районної ради Роман Решетняк, керуючий справами Старобільської міської ради Володимир Луганський та представники громадськості.
Очільник району у своєму зверненні зазначив, що Україна велика за своєю територією та багатонаціональна держава. І ми єдиний народ, який прагне будувати і жити в демократичній, квітучій і міцній державі дотримуючись, принципів незалежності та усвідомлюючи власну відповідальність за майбутнє усього українського народу.
На мітингу, присвяченому визволення Старобільська від німецько-фашистських загарбників Віталій Кононов зазначив, що в цей день ми вшановуємо пам’ять полеглих воїнів-визволителів та всіх, хто зробив значний внесок у звільнення Старобільщини. Голова наголосив, що всі повинні бути вдячні ветеранам Другої світової війни, учасникам визвольної боротьби та нашим сучасним героям за самовідданість і любов до Батьківщини.