Прес-центр19 листопада 2021, 16:11

Відвідані дві прийомні сім’ї та дев’ять родин, які виховують усиновлених дітей у Марківській та Новопсковській територіальних громадах

Пріоритетом державної політики України є виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в сімейному оточенні. Щоб дитинство було безтурботним, радісним і щасливим, кожній дитині необхідні батьківська любов, турбота, родинне тепло та затишок.

Сміливе рішення прийняло подружжя Інни та Володимира Нестеренків, які проживають в Новопсковській громаді Старобільського району, створивши в травні 2021 року прийомну сім’ю і прийнявши в свою родину на виховання та спільне проживання трьох дітей, позбавлених батьківського піклування, маючи при цьому власних дітей. Люблячі та добрі Інна і Володимир вдруге вирішили взяти на себе велику відповідальність – поповнити свою прийомну сім’ю знедоленими дітьми, підготувати їх до самостійного життя та дати кожній дитині найголовніше – щастя мати родину!

11 та 18 листопада спеціалістами Служби у справах дітей були відвідані дві прийомні сім’ї та дев’ять родин, які виховують усиновлених дітей у Марківській та Новопсковській територіальних громадах Старобільського району.

Утворивши прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу, батьки стають взірцем людяності та відповідальності, заслуговують повагу та пошану суспільства.

Якщо і Ви готові до добрих справ, до створення родинного тепла дітям, які цього потребують, чекаємо Вас в Службі у справах дітей Старобільської районної державної адміністрації за адресою: м. Старобільськ,                              вул. Центральна, буд. 35.

Шановні мешканці Старобільського району, хай любов, ласка, взаєморозуміння та відвертість допоможуть Вам у створенні міцного довголіття Ваших родин!