Прес-центр17 вересня 2021, 13:09

Відвідали 2 прийомні сім’ї та Дитячий будинок сімейного типу в Білолуцькій громаді

Забезпечення та додержання прав та інтересів дітей визначає майбутнє нашої держави. Актуальною і болючою темою сьогодення українського суспільства є проблема дитячого сирітства.

Пріоритетом державної політики України є влаштування дітей-сиріт на сімейні форми виховання - усиновлення, під опіку/піклування, в прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу.

16 вересня 2021 року спеціалістами Служби у справах дітей Старобільської райдержадміністрації були відвідані 2 прийомні сім’ї та Дитячий будинок сімейного типу в Білолуцькій територіальній громаді Старобільського району.

З прийомними батьками Вєлієвими Тетяною та Олександром (виховують четверо прийомних дітей), Малик Юлією та Едуардом (виховують одну прийомну дитину) та батьками-вихователями Романенками Галиною і Андрієм (виховують дев’ять дітей-вихованців) в дружній, доброзичливій атмосфері обговорювались питання функціонування їх сімей, розвитку здібностей прийомних дітей, подальшої долі повнолітніх вихованців, інші проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Шановні мешканці району! Якщо Ви готові до добрих справ, до створення родинного тепла дітям, які цього потребують, чекаємо Вас в Службі у справах дітей Старобільської районної державної адміністрації за адресою: м. Старобільськ, вул. Центральна, буд. 35