Прес-центр4 жовтня 2021, 16:10

В Старобільську відбулися проводи десяти призовників осіннього призову 2021 року

Служба в армії – це школа мужності, хоробрості й стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.

Сьогодні, 4 жовтня 2021 року, відбулися проводи десяти призовників осіннього призову 2021 року зі Старобільської, Чмирівської та Шульгинської територіальних громад Старобільського району на строкову службу до Збройних Сил України.

 

У заході взяв участь голова Старобільської райдержадміністрації Віталій Кононов, голова Старобільської районної ради Роман Решетняк, керуючий справами виконавчого комітету Старобільської міської ради Володимир Луганський, Чмирівський сільський голова Сергій Яришев, Шульгинський сільський голова Наталія Петренко, капітан, старший офіцер відділу рекрутингу та комплектування Старобільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Віктор Салковський.

Вітаючи призовників, Віталій Васильович, висловив слова вдячності батькам за те, що виростили справжніх патріотів, вірних захисників України та побажав юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконувати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими й здоровими повернутися додому.

 

Звертаючись до призовників, Віктор Салковський зазначив, що сьогодні Міністерство оборони України впевнено рухається до досягнення чергового етапу оборонної реформи, в результаті якої Збройні сили будуть володіти максимально досяжними оперативними бойовими здібностями відповідно до стандартів НАТО, тобто наші призовники будуть отримувати якісну військову підготовку.

Цього дня, щоб провести хлопців зібралися батьки, друзі тих, хто через кілька днів виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників України.

Це завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків – викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.