Прес-центр24 серпня 2021, 09:08

В смт Марківка відбулись урочистості з нагоди 30-ї річниці Незалежності України

На території КУ ФСК «Нива» в смт Марківка відбулись урочистості з нагоди 30-ї річниці Незалежності України, у яких взяв участь голова Старобільської районної державної адміністрації Віталій Кононов та Марківський селищний голова Ігор Дзюба.

Під час заходів присутні мали змогу побувати на ярмарку робіт декоративно-ужиткового мистецтва найталановитіших майстрів Марківщини, які розташувалися у тематично оформлених куренях, відповідно до старостинських округів громади. На ярмарку присутнім були презентовані вироби, що характерні для різновиду діяльності відповідних сіл Марківської громади.

Також, під час святкування для марківчан та гостей працювала локація «Гастроспадщина Марківщини», майданчик з різнобарвними розвагами для дітлахів і завершився захід на головній сцені громади святковим концертом, на якому були представлені номери аматорів Марківщини.

Під час концертної програми марківчан привітали голова Старобільської районної державної адміністрації Віталій Кононов та Марківський селищний голова Ігор Дзюба.

«Від імені Старобільської райдержадміністрації та від себе особисто щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора та 30-ю річницею незалежності України! День Державного Прапора  та  День незалежності України - це не просто дати.  Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Це Дні, коли на карті світу з’явилася незалежна держава Україна зі своїми державними символами», – звертаючись до присутніх  зазначив Віталій Кононов та побажав стабільності, миру та успіхів, міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку, успіхів та наснаги на довгі й щедрі літа.