Прес-центр11 червня 2021, 13:06

В Новопсковській громаді проводиться робота з виявлення нелегальних АЗС

Районною робочою групою щодо впровадження заходів, направлених на забезпечення ефективної протидії діяльності нелегальних автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів проведено спільні заходи згідно графіку. До складу робочої групи увійшли представники Старобільської районної державної адміністрації (Людмила Черняк),  Новопсковської селищної ради (Олеся Михайліченко). В роботі робочої групи прийняв участь поліцейський офіцер Новопсковської громади Андрій Бур’ян.

Під час перевірки встановлено, що згідно з інтерактивною картою нелегальних АЗС на цей час на території Новопсковської територіальної громади відсутні об’єкти можливої незаконної реалізації паливно-мастильних матеріалів. До Новопсковської територіальної громади не надходили повідомлення про діяльність нелегальних автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів на її території.

В подальшому робочою групою планується проводити спільні заходи із виявлення фактів нелегального продажу паливно-мастильних матеріалів на території Старобільського району.