Прес-центр27 квітня 2021, 09:04

В Марківській громаді проводять рейди з виявлення паліїв сухої рослинності

Відповідно до рішення місцевої комісії ТЕБ та НС № 4 від 9 квітня 2021 року створена робоча група з реагування на факти вчинення пожеж на території Марківської селищної ради з 10 квітня розпочалися спільні рейди фахівцями Марківського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області, представниками Національної поліції та селищної ради, метою рейдів є недопущення підпалів лісів та сухостою.

За результатами рейдів всього було складено 4 адмінпротоколи, зокрема: 10 квітня 2021 року проводячи рейд до Бондарівського старостинського округу було встановлено жительку с. Кризьке, яка палила сухе листя за подвір’ям; також 15 квітня 2021 року підчас проведення рейду по смт. Марківка було встановлено правопорушника, жителя смт. Марківка, який випалював сухе листя.

По відношенню до них було складено адміністративні протоколи про порушення благоустрою Марківської селищної ради, які направлені на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Марківської селищної ради для подальшого вирішення даного питання та притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності.