Прес-центр5 вересня 2021, 09:09

Шановні підприємці Старобільського району!

Шановні підприємці Старобільського району! Прийміть найщиріші поздоровлення з Вашим професійним святом – Днем підприємця!

 

5 вересня 2021 року країна святкує День підприємця. У цей день ми вшановуємо енергійних, ініціативних людей, які зуміли організувати і успішно розвинути свою справу. Знайти і міцно зайняти своє місце в економіці району, втілювати в життя нові ідеї та проекти - це талант і одночасно велика праця, гідна пошани і підтримки.

Дозвольте від щирого серця подякувати Вам за сумлінну працю, наполегливість і висловити надію на подальшу плідну співпрацю щодо поліпшення життя мешканців району, розвитку вітчизняного виробництва.

 

Авторитетність підприємств  підтверджується численними нагородами, участю у різноманітних виставках та конкурсах. Так, грамотами Луганської обласної державної адміністрації з нагоди Дня підприємця нагороджені підприємці Старобільського району:

Ілляшов Олександр, голова сімейного фермерського господарства «Ксенія», Іващенко Дар`я, фізична особа-підприємець,

Карпов Олександр, керівник ПП «БРИЗ»,

Солодуха Микола, керівник ТОВ «Леон 2020»

та Літвінов Олексій, фізична особа-підприємець.

 

10 вересня, перед першим засіданням Старобільської районної координаційної ради з питань розвитку підприємницької діяльності відбудеться нагородження грамотами районної державної адміністрації за вагомий внесок в соціально-економічний розвиток району 21 підприємця району.

 

Бажаємо стабільного розвитку Вашої справи, міцного здоров'я, удачі, успіхів, життєвої енергії та оптимізму на довгі роки. Благополуччя та добробуту Вам і Вашим родинам!

Сподіваємося, що і надалі ваша праця буде спрямована на процвітання нашого району!