Прес-центр9 березня 2021, 09:03

Робоча нарада щодо організації надання первинної медичної допомоги на території Чмирівської громади

5 березня 2021 року відбулася робоча зустріч за участю керівництва району, голови Чмирівської сільської ради, керівника КНП «Старобільський ЦПМСД», представників депутатського корпусу Чмирівської сільської ради, на якій підведено підсумки проведеної роботи щодо організації надання первинної медичної допомоги на території Чмирівської громади.
На сьогоднішній день в КНП «Чмирівський ЦПМСД» прийнято на 1 ставку лікаря, який буде здійснювати прийом пацієнтів у Веселівській амбулаторії, підготовлено пакет документів для її офіційного відкриття. Розглянуто питання щодо роботи медичних сестер в ФАПах сіл Бондареве, Караяшник, Садки. Вирішено, що жителі с.Шпотине будуть обслуговуватись лікарем КНП «Старобільський ЦПМСД» шляхом виїзних прийомів. Керівництву Чмирівської сільської ради рекомендовано прискорити роботи щодо приведення будівель ФАПів у відповідності до вимог.
Для проведення роз’яснювальної роботи для жителів Чмирівської громади щодо організації медичної допомоги, маршруту пацієнта, у разі необхідності отримання медичної допомоги, режиму роботи лікарів та обсягів первинної медичної допомоги, що надає заклад у період 11-20 березня будуть проведені виїзні зустрічі представниками КНП «Старобільський ЦПМСД» та КНП «Чмирівський ЦПМСД».