Прес-центр7 травня 2021, 14:05

Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини

06 квітня 2021 року під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Світлани Загоровської було проведено чергове засідання комісії райдержадміністрації з питань захисту прав дитини.

Комісія з питань захисту прав дитини працює для результативного вирішення проблеми виховання, всебічного розвитку та забезпечення найкращих інтересів кожної дитини, реалізації її права на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, а також - зростати та виховуватися в благополучному сімейному оточенні.

Під час засідання комісії були розглянуті два питання. Перше питання - щодо доцільності створення прийомної сім’ї на базі родини Інни та Володимира, мешканців Новопсковської територіальної громади Старобільського району, та надання їх подружжю статусу «Прийомної сім’ї». Друге питання - про доцільність влаштування трьох дітей, позбавлених батьківського піклування, однієї родинної групи, мешканців Чмирівської територіальної громади Старобільського району, в прийомну сім’ю на виховання та спільне проживання.

Після розгляду заяв та документів, обговорення та вивчення обставин, членами комісії були прийняті рішення, спрямовані на захист прав та законних інтересів дітей.