Прес-центр20 жовтня 2021, 14:10

Проведено внутрішнє навчання з оцінювання результатів службової діяльності держслужбовців у 2021 році

Щороку у жовтні стартує визначення результатів виконання завдань державними службовцями. Оцінювання покликане не лише підбити підсумки року, а й покращити планування, моніторинг та здійснити аналіз виконання поставлених завдань.

19 жовтня під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Олени Цовми відділом управління персоналом було проведено внутрішнє навчання з оцінювання результатів службової діяльності державних службовців у 2021 році.

На навчанні були присутні керівники структурних підрозділів, державні службовці та підключені в онлайн режимі працівники віддалених відділів взаємодії з територіальними громадами та здійснення виконавчої влади на місцях райдержадміністрації, які виконують свої повноваження на територіях громад.

В ході навчання відділ управління персоналом роз’яснив порядок проведення процедури оцінювання результатів службової діяльності державних службовців райдержадміністрації, які займають посади державної служби категорій «Б» і «В» у 2021 році та додатково надав ряд методичних рекомендацій з даного питання для більш детального ознайомлення.